LimoHungary

Megbízható, vezető közlekedési szolgáltató vagyunk, több mint 25 éves tapasztalattal klienseink hatékony utazása érdekében. Székhelyünk Budapesten, Magyarországon található. Célunk, hogy prémium szolgáltatást biztosítsunk az Ön szakmai értékei és elkötelezettségei képviselőjeként, hangsúlyt fektetve az integritásra, a megbízhatóságra és a stabilitásra.

A következő néhány sorban cégünket, a Limousine Service Hungary-t mutatjuk be.

A tulajdonosok 1989 óta foglalkoznak exkluzív minőségi személyszállítással. A tapasztalatból szerzett tudás birtokában 1997-ben alapították meg a jelenleg igen dinamikusan fejlődő cégünket. Flottánk minden típusú Magyarországon bérelhető luxusautót tartalmaz, sofőrjeink folyékonyan beszélnek angolul, németül és oroszul, és nagy tapasztalattal rendelkeznek a VIP vendégek magas színvonalú kiszolgálásában, garantált minőségi kiszolgálással. Stabil és készséges irodai hátterünk, segítőkész munkatársaink könnyen lebonyolítanak nagy rendezvényeket, fogadásokat. Legnagyobb ügyfeleink a Magyarországon működő multinacionális cégek, budapesti luxusszállodák, magyar és külföldi utazási irodák.

Utasaink voltak bécsi és moszkvai polgármesterek, Al Di Meola, David Hasselhoff, Hevia, Linda Gray, James Belushi, Lewis Hamilton, Mika Hakkinen, Montserrat Caballé, a Modern Talking zenekar, egy szaúdi hercegnő stb.

Ügyfeleink többnyire repülőtér-szálloda transzfereket, vidéki és nemzetközi fuvarokat rendelnek.

Állandó partnereinknek kedvezményes áron állunk rendelkezésére!

A jövőben is szívesen állunk rendelkezésére, ha igénybe kívánja venni szolgáltatásainkat. Ha a leírás felkeltette érdeklődését, keressen minket, további információkkal állunk rendelkezésére!

Online foglalás

Híres ügyfeleink

Modern Talking
Kraftwerk
Snoop Dogg
Carsten Jancker
DJ Bobo
Simply Red
Montserrat Caballe
Slash
David Hasselhoff
The Prodigy
Dariusz Michalczewski
Muse
ABBA
Mika Hakkinen
Heinz Harald Frentzen
Linda Grey
Ben Edwards
Green Day
Vjaceslav Bikov
James Belushi
Franz Beckenbauer
Al di meola
Hevia
István KOKO Kovács
Béla Ernyei
Hubert de Givenchy