LimoHungary

Prémium reptéri transzfer és luxus személyszállítás Magyarországon

Üdvözöljük a Limousine Service Hungary weboldalán, ahol prémium személyszállítási szolgáltatásokat kínálunk Magyarországon és a régióban. Több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk a vezető közlekedési szolgáltatók között, és székhelyünk Budapesten, Magyarországon található. Az integrált, megbízható és stabilitásra épülő szolgáltatásaink révén célunk, hogy Önnek prémium élményt nyújtsunk, és a szakmai értékeit és elkötelezettségeit magas szinten képviseljük.

Limousine Service Hungary - Prémium szolgáltatások évtizedes tapasztalattal

A Limousine Service Hungary 1989 óta foglalkozik exkluzív minőségű személyszállítással. Dinamikusan fejlődő vállalkozásunkat 1997-ben alapítottuk, és az évek során széles flottával rendelkezünk, amely magában foglal mindenféle bérelhető luxusautót Magyarországon. Kiemelt figyelmet fordítunk az angol, német és orosz nyelvű kommunikációra, valamint sofőrjeink magas szintű tapasztalattal rendelkeznek a VIP vendégek kiszolgálásában.

Vállalati ügyfelek és hírességek elégedettsége

Ügyfeleink között számos multinacionális cég, budapesti luxusszállodák és utazási irodák találhatók. Kiemelkedő vendégeink között szerepelnek a bécsi és moszkvai polgármesterek, Al Di Meola, David Hasselhoff, Hevia, Linda Gray, James Belushi, Lewis Hamilton, Mika Hakkinen, Montserrat Caballé, a Modern Talking zenekar és egy szaúdi hercegnő is. A repülőtér-szálloda transzferek, vidéki és nemzetközi fuvarok terén biztosítjuk ügyfeleinknek a prémium szolgáltatást.

Reptéri transzfer - Kényelmes és biztonságosuUtazás

Legyen szó repülőtér-szálloda transzferekről vagy vidéki és nemzetközi fuvarokról, szolgáltatásaink magas színvonalon biztosítják utasaink kényelmét és biztonságát. Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink igényeire, és állandó partnereinknek kedvezményes áron kínáljuk szolgáltatásainkat.

Reptéri transzfer - Kapcsolatba lépés velünk

Ha Ön is prémium személyszállítási szolgáltatásokra vágyik, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Az elkötelezett csapatunk további információkkal áll rendelkezésére. Ne hagyja ki a lehetőséget és utazzon velünk kényelmesen és biztonságosan!

Online foglalás

Híres ügyfeleink

Muse
István KOKO Kovács
David Hasselhoff
Mika Hakkinen
Carsten Jancker
Linda Grey
Green Day
James Belushi
Ben Edwards
Hevia
Simply Red
Dariusz Michalczewski
Vjaceslav Bikov
DJ Bobo
Franz Beckenbauer
Montserrat Caballe
Hubert de Givenchy
Al di meola
Béla Ernyei
ABBA
Snoop Dogg
The Prodigy
Slash
Kraftwerk
Modern Talking
Heinz Harald Frentzen