Üzleti utak

A Limohungary transzfer szolgáltatásai számos előnyökkel jár az üzleti ügyfelek számára. Vállalati tarifáink leegyszerűsítik a számlázási folyamatokat, mivel cége összes utazását egy számlán központosítjuk, és lehetőséget biztosítunk az elektronikus fizetésre. Az üzleti részlegek vagy alkalmazottak számára külön kezelhető személyes fiókokat is létrehozhatunk. Nagyra értékeljük ügyfeleink magas minőségi követelményeit is. Felejtse el a folyamatos taxi keresést, és élvezze a kényelmes utazást a Limohungary -nál. Problémamentes fuvart biztosítunk, nem kell félni attól, hogy elveszik a csomagja, amit véletlenül az autónkban hagyott. A diszkréció és a titoktartás a két fő irányelvünk. Elérhetőek vagyunk Budapesten, egész Magyarországon és a környező országokban, Bécsben, Prágában, és kiváló partneri viszonyt ápolunk olyan limuzin cégekkel a világ minden tájáról, mint a Carey, Tristar, The Booking Room, Global Ground Transport stb.

A Limohungary a legjobb választás Magyarországon. Küldetésünk, hogy elegáns, megbízható szállítást biztosítsunk, hangsúlyt fektetve a kivételes ügyfélkezelésre és a biztonsági szabványokra. Egyértelműen elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb minőségű járműveket és sofőröket garantáljunk minden személyes és szakmai szállítási igényre. Üzleti utak egyetlen telefonhívással, kifogástalan szolgáltatás és szakértelem, tapasztalja meg Ön is az prémium utazás előnyeinket. A Limohungary ügyfélszolgálati képviselőiből, sofőrökből és diszpécserekből álló csapat mindig készen áll arra, hogy a szolgáltatás és az érték megfelelő egyensúlyát nyújtsa. Munkatársaink tapasztalt szakemberek, akik képesek minden vállalati igény kielégítésére. Ha bármelyik gondosan karbantartott járművünkön utazik, az idő az Ön oldalán áll – mi intézzük az utazás minden részletét, hogy legyen ideje a munkára, egy prezentáció elkészítéséhez vagy egy olyan pihenésre, amelyre szüksége van. A reptéri fuvarozás elkötelezettjeként a Limohungary áttörte az iparági szabványokat azáltal, hogy ügyfeleinek olyan professzionális, eredményorientált szolgáltatásokat kínáljon, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy az összetett szakmai és magánéletük csúcsán maradhassanak. Utazzon kényelmesen Magyarország és a környező országok legprofibb sofőrjeivel. Minden sofőrünk jól ismeri a közúti közlekedést, és fájdalommentessé teszi az utazást a repülőtérre és onnan vissza. Dőljön hátra, lazítson és élvezze az utat, miközben könnyedén navigálunk a forgalomban, és időben eljuttatjuk a céljához. Piacvezető partnerekből álló kiterjedt hálózatot gondosan kiépítve a világ szinte valamennyi nagyvárosában első osztályú szolgáltatást nyújtunk, bárhová is viszi Önt útja.

Online foglalás

Szabadidős utak

A Limousine Service Hungary a virágzó Budapesten és Magyarországon, Bécsben és Prágán működik. Budapest Európa elbűvölő kapujává vált, amely rohamosan fejlődik élénk és modern fővárossá, de megőrzi történelmét, kultúráját, zenéjét, hagyományait és ami a legfontosabb: vendégszeretetét és varázslatát. A fenséges Duna olyan harmonikusan halad át a fővároson, hogy Budapestet joggal nevezik a „Duna gyöngyszemének”.

Nincs a világon egy olyan főváros vagy ország, amely olyan gazdag lenne termálvizekben és termálfürdőkben, mint Budapest és Magyarország. Magyarország vidéke történelmi városokkal, barátságos szőlőskertekkel és borospincékkel, édesvizű tavak kellemes hullámaival és strandjaival, a Puszta máig élő romantikájával, a lómének vad rohanásával, a fantasztikus cseppkőbarlangok kristálytiszta levegőjével vonzza a látogatókat.

Ebben az inspiráló környezetben működő Limousine Service Hungary transzfer szolgáltatások széles skáláját kínálja partnereinek és ügyfeleinek.

A Limousine Service Hungary széles körű programkínálattal rendelkezik Bécsben és Prágában és egyéb utazási csomagok állnak készen Közép-Európában, Krakkóban, Zakopanéban, Pozsonyban, Salzburgban, Kassán is.

Online foglalás
Vezetett túrák
Személyes és segítőkész kapcsolat az ügyfelekkel
Stílusos megbízható autók
Városnézés
Erőteljes számítógépes irodai háttér
Átutalással kapcsolatos szolgáltatások
Transzferek és turistautak Pozsonyba, Bécsbe, Prágába
Üzleti utak belföldön és külföldön
Esküvők, évfordulók
Hitelkártyát elfogadunk
Sofőr foglalás
Profi sofőrök
24 órás elérhetőség
Online foglalás
Reptéri transzferek